Půjčky online

Online půjčky chytře

Pro všechny, kteří hledají informace o půjčkách přinášíme přehledné informace o jednotlivých typech a poskytovatelích.

Ušetřete čas i peníze.

Už nemusíte obíhat pobočky bank a nebankovních poskytovatelů.

Aktuální dubnové půjčky

Výše půjčky:
500 - 20.000 Kč
První zdarma dle varianty
Splatnost:
1 - 30 dní
Výše půjčky:
10.000 - 300.000 Kč
Splatnost:
12 - 72 měsíců
Výše půjčky:
1.000 - 25.000 Kč
První zdarma do 8.000 Kč
Splatnost:
7 - 30 dní
Výše půjčky:
100 - 35.000 Kč
Splatnost:
až 60 dní
Výše půjčky:
5.000 - 900.000 Kč
Splatnost:
6 - 96 měsíců
Marketingová prezentace

Půjčky výhodněji

Proč je výhodnější sjednat půjčku online? Důvodů je hned několik. Je to snadné a rychlé. Nemusíte navštěvovat pobočky poskytovatelů půjček, vše vyřídíte přes internet. Pohodlně vyberete tu nejvýhodnější půjčku, která Vám nejvíce vyhovuje. Dalším argumentem pro online půjčky je možnost získat bonus či jinou akční nabídku, které jsou určeny pouze pro internetové žádosti.

Nejnovější články


paní půjčky

Jak hospodařit s financemi?

Stává se Vám, že ke konci měsíce zjistíte, že nevyjdete s penězi. Naučte se hospodařit s financemi a neobávejte se před výplatou otevřít peněženku nebo nahlédnout na bankovní účet. Poradíme Vám, jak na to!

hledání půjček

Kde najít peníze navíc?

Také se vždy pousmějete nad doporučením, abyste si odkládali 20 až 40 % ze svého příjmu na nenadálé výdaje a vytvářeli si finanční rezervu? Kde najít peníze navíc? Poradíme Vám, jak na to!

paní veselá

Jak se zbavit dluhů?

Jak se trvale zbavit svých dluhů a konečně se osvobodit od hrozeb exekuce? Ne vždy je to ale jednoduché, přinášíme Vám na to odpovědi.

kolik stojí výchova

KOLIK STOJÍ VÝCHOVA DÍTĚTE A JAK TO USTÁT?

Od narození do dospělosti nás dítě bude stát až několik milionů korun, proto bychom měli umět hospodařit s penězi a spořit na dobu jeho studií. Na kolik peněz vás dítě konkrétně přijde?

rozpočet rodiny

Jak si šetřit na důchod?

Pokud si i v důchodu chcete něco dopřát, začněte si na důchod šetřit už dnes, v době kdy máte pravidelný příjem a možnost jak si našetřit. Je několik možností jak efektivně spořit na důchod.

inzerce půjček

Kamali půjčka

Oblíbená nebankovní Japonská půjčka od společnosti Home Credit se mění od 1. února 2017 v půjčku Kamali a nabízí opět výhodné podmínky pro krátkodobou půjčku.


TRIKY PRODEJCŮ V SUPERMARKETECH

Ve snaze prodat co nejvíce zboží spolupracují obchodní řetězce s předními marketingovými odborníky. Několik z těchto často používaných triků vám prozradíme.

PŘI SJEDNÁVÁNÍ ÚVĚRU SE NEVYPLÁCÍ LHÁT

Potřebujete peníze, protože jste se jinde zadlužili, máte nízký příjem anebo vůbec žádný a přesto uvažujete o půjčce, kde máte v úmyslu tyto skutečnosti zamlčet? Co může nastat v případě, že nebudete uvádět pravdivé údaje v žádosti o půjčku?

PROČ UZAVŘÍT PŘEDMANŽELSKOU SMLOUVU?

Jste šťastně zamilovaní a uvažujete o tom, že svůj svazek stvrdíte oficiálně? Ve sledu událostí a příprav přijde na řadu i otázka na uzavření předmanželské smlouvy.

Nejžádanější půjčky


rychlé půjčky 5000

Rychlé půjčky online

Půjčky, které Vám poskytnou na účet menší částky s kratší splatností. Vysoká dostupnost pro každého žadatele.

nebankovní půjčky

Nebankovní půjčky

Poskytují je společnosti mimo banky. Jsou dostupnější než bankovní, ale většinou dražší. Není to ale pravidlem.

půjčky na účet

Půjčky ihned na účet

Velmi rychlé půjčky, které odbavuje automat. Okamžité schválení a zaslání peněz na účet. Malá půjčka na měsíc.

Časté dotazy

Lze o půjčky požádat online?

Ano, většina poskytovatelů půjček nabízí možnost online sjednání přes internet. Online sjednání je nejrychlejší a nejvýhodnější způsob, jak získat peníze.

Jak poznat nejlepší půjčku?

To záleží na Vaší bonitě a Vašich požadavcích, co od půjčky čekáte a jaké požadujete podmínky. Obecně lze říci, že nejlevnější půjčka má nejnižší parametr RPSN. RPSN udává, o kolik půjčku přeplatíte.

bankovní nebo nebankovní půjčku?

Pokud dosáhnete na bankovní, volte banku. Bankovní půjčky jsou výhodnější, ale náročnější na bonitu. Pokud neuspějete v bance, přemýšlejte o nebankovní půjčce.

Jak je to s bonitou?

Čím lepší máte bonitu, tím více půjček je Vám k dispozici a tím lepší podmínky jste schopni získat. Pokud jste bez příjmu a máte záznam v registru, půjčku seženete taky, ale bude dražší a složitější schvalovací proces.